Doğa Sporları Revaçta

Doğa Sporları

Marmaris Doğa Sporları

Marmaris zengin doğası, muhteşem plajları dingin denizlerin olduğu beldeleriyle keyifli tatil olanağı sağlamanın yanı sıra doğa sporları revaçta. Çeşitli doğa sporları yapma olanağı sunulması önemli avantaj sağlıyor.. Ülkemizin ve dünyanın çeşitli yerlerinden birçok kişi hem dinlenmek, hem de doğa deniz sporlarını yapmak için ilçeye akın ederek, aşağıda detaylarıyla yer verilen rafting, at safarisi, trekking  yürüyüş, dağ bisikleti sporları gibi birçok etkinlik yapmaktadırlar. Marmaris Emlak Piyasasında ev satın alarak burada yaşayanlar sağlıklı yaşam sürdürme olanağı da kazanıyor.

Rafting

Marmaris rafting yapmak isteyenler için ideal imkanlar sağlamaktadır. Eğer siz de tatil sürenizi böyle adrenalin  macera dolu aktivite ile zenginleştirmek istiyorsanız, Marmaris merkeze iki saat uzaklıktaki Dalaman Nehrinde yapılan rafting sporlarına katılabilirsiniz. Daha önce bu sporu hiç yapmadıysanız  endişelenmeyin, zira rafting turları genellikle 4-6 kişilik gruplar halinde uzman rehberler ile birlikte yapılmaktadır.

Dağ Bisikleti Turları

Dağ Bisikleti turu, Marmaris’te yapabileceğiniz diğer etkinliktir. Doğayla iç içe olmayı  bisiklet sporunu seven biriyseniz bu tam da size göre. Bu etkinlik sayesinde, Marmaris ile çevresini bisikletle dolaşabilir, popüler yerleri spor yaparak  ayak gücünüzle ziyaret edebilir, çevredeki köyleri  dağ yollarını keşfedebilirsiniz. Uzun mesafeli  bisiklet turu yapmak istemiyorsanız, Marmaris çevresinde bulunan bisiklet parkurlarını kullanarak da  spor yapma imkanına erişebilirsiniz. Kalp dostu sporlar arasında en ön sırada yer alan bisiklet sporu, Marmaris’i ziyaret edenler tarafından en fazla tercih edilen aktivitedir aynı zamanda. Keza Selimiye Emlak sektörü de bu anlamda doğa ,ile iç içe yaşamı sunuyor.

At Safari Turları

At Safari Turu sporlarını seven ziyaretçiler tarafından en fazla tercih edilen popüler  diğer alternatif olarak öne çıkıyor. Doğa ile iç içe olma  Marmaris’in paha biçilemez manzarasını daha yakından görme olanağı sunan At Safari Turu, doğa sporu yapmak isteyenler açısından benzersiz  fırsat niteliğinde. At safari turlarına ayrılmış birinci derece  sit alanları içerisinde muhteşem bir vakit geçirebilir, tatilinizi böyle güzel spor ile süsleyebilirsiniz.

Doğa Sporları

Doğa yürüyüşleri  trekking Marmaris’e tatile gelen herkesin kolaylıkla yapabileceği  diğer güzel  spordur. Uzun yürüyüş parkurları  birbirinden güzel dağ yolları ve kanyonlar bu sporu yapabileceğiniz en uygun yerler olarak öne çıkıyor. Marmaris’e gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler arasında yüksek popülerlik oranına sahip doğa yürüyüşü ve trekking sporu için, en uygun alanlar Marmaris-Söğüt, Serçegut ve Serçe Koyu, Sarnış Köyü Kanyonu ve Karacasöğüt Mağarası olarak öne çıkmaktadır.

Doğa Sporları Revaçta
Medya İrtibat : 0532 312 01 16

One Reply to “Doğa Sporları Revaçta”

Comments are closed.