Marmariste Her Yaşta Spor

Her yaşta Spor

Her Yaşta Spor

Marmariste her yaşta spor farklı branşlarda sosyal yaşamın içinde yer almaya devam ederken Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışları etap olarak yer edindi. Sağlıklı yaşamın ayrılmaz unsuru olan Marmariste spor yaygın olarak hayatın içinde her yaştan insanı kucaklıyor. Örneğin Marmaris Merkezden İçmelere kadar uzanan 9 km plaja paralel sahil yürüyüş yoluna bakınız. Her yaştan yürüyen koşan sağlığına özen gösteren sporu yaşam biçimi olarak gören insanları izleyebilirsiniz.

Marmaris Belediyespor’un Gözü Avrupa’da

Marmaris Belediyespor adeta Avrupa’ya bekle ben geliyorum dedi. Bayanlar 1. Voleybol Ligi dönemi içerisinde 5 maç süresi boyunca sürekli galibiyet alarak yoluna devam eden Marmaris Belediyespor, Avrupa Kupalarına katılabilmenin hesapları içerisinde çalışmalarına devam diyor. 2017 yılında Üst üste 5 maç gibi iyi bir galibiyet serisi yakalayan Marmaris Belediyespor’un gözü Avrupa’da. 5 maçlık galibiyet serisi içerisinde rakiplerine daima üstün bir oyun oynayan ve sürekli güzel oyunuyla ön plana çıkan Marmaris Belediyespor, Avrupa kupalarını amaçlıyor.

Marmaris Spor Haberleri

Bu doğrultu üzerinden kendisini geliştirmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Gerek sporcuları ve gerekse teknik heyetin oldukça hırslı bir şekilde çalışıyor olması, çıkılan her müsabaka içerisinde rahatlıkla görülüyor. Elbette ki bu durumda Marmaris Belediyespor’un üst sıralara tırmanmasına yardımcı oluyor. Son olarak Şahinbey Belediyespor ile karşı karşıya gelen Marmaris Belediyespor bu maştan 3-1 gibi net bir skor ile ayrıldı ve bunun sayesinde bulunan puanını 13’e yükselterek bir adım daha ileriye gitti.

2017 Başarı Yılı

Bu galibiyet ile Avrupa kupalarına doğru bir adım daha atmış olan ekip için büyük bir ilgi görmesi ve merakla her maç sonunda beklenen skorun bulunmasına da doğal olarak bakılıyor. 5 maçlık galibiyet serisi içerisinde bulunan ve bu yolda emin adımlar ile ilerleyen Marmaris Belediyespor tam 3 basamak birden atladı ve 5. sırada kendisine yer bularak Avrupa kupaları içerisinde kendisine yer bulmak istiyor. Ligin ilk 5 sırasında kendisine yer bulmak ve gelecek sezon Türkiye için Avrupa kupalarında maça çıkarak ülkesini temsil edebilmek için var gücüyle çalışan Marmaris Belediyespor’un gözü Avrupa’da ve var gücüyle bunun için çabalıyor. Marmaris Belediyespor Teknik Direktörlüğü yapan Muhammet Görken ise Şahinbey müsabakasını kazandıktan sonra çok büyük bir moral yüzdesine sahip olduklarını ve bir nevi rahatladıklarını söyledi.

Spor Yaygınlaşıyor

Çok daha zor bir noktada bulunduklarını ve bu bulundukları durumun içerisinden de iyi bir şekilde çıkmaları gerektiğini belirten Muhammet Görken, bulunan puan sıralaması içerisinde en iyi basamak içerisinde yer almak ve Avrupa kupalarında boy göstermek istiyoruz. Böylece hem ülkemizi temsil etmek hemde Marmaris Belediyespor’un neler yapabileceğini daha fazla kanıtlamak istiyoruz diyerek sözlerini noktaladı.

Medya İrtibar: 0532 312 01 16

Her Yaşta Spor

2 Replies to “Marmariste Her Yaşta Spor”

Bir yanıt yazın