Gayrimenkul yatırım fırsatları açıklandı

Konut Yatırımı

Gönenç Emlakçılık Şirketi gayrimenkul yatırım fırsatları açıkladı ve yatırım amacıyla gayrimenkullere yönelik alımların doğru seçilmesinin kazandırdığını belirtti. Sektörümüzde yaz aylarında fiyatlarda yükselmenin, buna mukabil taleplerin yoğun artış gösterdiği görülmektedir. Özellikle tatilciler yazlık ev konusunda beklenti oluşturmaktadır. Fırsat anlamındaki satılık konutlar  genellikle 2+1 veya 3+1 sahile yakın ya da deniz manzaralı uygun fiyatlı konutların olduğu söylenebilir.

Satılık Yazlık Ev

Fırsat olarak önerdiğimiz daire yazlık ev villa gibi emlak tipleri genellikle makul fiyatla mevki açısından bulunması zor konutlardır. Örneğin deniz manzaralı dairelerin oluşturduğu gayrimenkuller önemlidir. Yatırıma yönelik değerli potansiyel olarak pirim yapma özelliğine sahip gayrimenkulleri de emlak fırsatları içinde değerlendirebiliriz. Ancak belirtelim ki; yatırıma yönelik gayrimenkuller, öncelikle arsalar ve iş yerleridir.

Gayrimenkul Yatırımı

Marmaris’te satılık daire olarak 2+1 yeni konut yaklaşık olarak 420-450 000TL aralığındadır. Yasal herhangi bir sorunu olmayan böyle bir daire 400-420.000 TL satış fiyatıyla sunuluyorsa fırsattır. Ancak deniz manzaralı yeni 1.200.000- TL fiyatlı daire de fırsattır. Zira parayı bulsanız evi bulmanız pek o kadar kolay değildir. Böylesi gayrimenkuller tüm zamanlarda yoğun talep alır. Elit kesime sunulan konutlar daha inşaat aşamasında satılmaktadır. Bulunması güç gayrimenkul tipi olduğundan fırsat olarak değerlendiriyoruz.

Emlak Fırsatları

14 000 m2 henüz imarı sonuçlanmamış Marmaris’e yakın yatırım ve prim potansiyeli yüksek fiyat açısından uygun arsa da fırsatları içerisindedir. Özet olarak gerçek piyasa değeri altında, iyi lokasyonda bulunan ve yatırım değerine, potansiyeline sahip gayrimenkuller bu statü içinde değerlendirilir. Nitelenen tipteki mülk değer artışları, banka faizlerinden, döviz kuru artışlarından, halka açık şirket hisse değerlerinden daha yüksek prim yapar. Yeter ki doğru seçim yapılsın.

Danışmanlık Şirketi

1994 yılında Marmaris Ticaret Odası ile aynı tarihte kurulan Gönenç Emlak danışmanlık şirketi hizmet vermeye devam ediyor. Resmi web sitesinde yüzlerce satılık kiralık  ilanı sunmaktadır. Bu ilanların içerisinden yukarıda belirtilen özelliklere sahip, son kayıt edilen ilanlarla birlikte seçilerek ana sayfada yayınlanır. Bu işlem her gün yenilenerek dönüşümlü olarak yeni satılık emlak fırsatları olarak sunulur. Satılık emlak fırsatlarına resmi sitemiz www.gonencemlak.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

İrtibat: 0532 312 01 16 – 0252 4133090

Gayrimenkul Yatırım Fırsatları

Bir yanıt yazın