Evinize Değer Katınız

Evinizi Güzelleştirmenin Püf Noktaları

Gönenç Emlak Şirketi evinize değer katınız sözünden hareketle yapacağınız giderler dönüşerek size önemli avantajlar sağlayacaktır açıklaması yaptı. Aslında bu kendi mülkünüze yatırım yapmak anlamına da gelmektedir. Yaşam konforunuzu arttırmak, eve değer kazandırmak akılcı yaklaşımdır. yerel Marmaris Emlak piyasasında uygulamanın yaygın olduğunu belirtelim.

Yazlık Ev

Biraz romantizm; Taze çiçekler mekanlara romantizm katmanın en şık yollarından biri.  Galvaniz kova, sürahiler ve dantel tasarımlı saksılardaki, beyaz, pembe çiçekleri pencere önüne yerleştirebilirsiniz. Tekstille yenilenin;  Yatak örtüleri, yastıklar yatak odasında kır evi stili romantizm rüzgarları estirir. Renginiz pembe, beyaz olsun. Aslında evinizde olduğu gibi iş yerinizde yenileme yapabilir ve mülk değeri artışı sağlayabilirsiniz. Bu amaçla ihtiyaç veya işletme kredisi kullanmanız mümkündür.

Evde Muhteşem Bahçe Stili

İçerisi, Dışarısı; Yaz ayları Marmaris’te dış, iç konutlar arasındaki sınırların kaldırıldığı zamanlardır. Teras veya verandayı salon gibi değerlendirip misafirlerinize taze çiçekler içinde ağırlayabilirsiniz. Zemine sereceğiniz ince yazlık bir kilim  zengin görüntü sağlar. Eğer örtülü bir kanepeniz varsa açık renkte örtüyle dışarıda da kullanabilirsiniz. Sonra mı? Canlı renkler ile süslediğiniz kanepeye uzanın, mevsimin tadını çıkartın.

Çiçekler her yerde; Bahçenizdeki çiçeklerle aynı desen yastık, servis takımları evde bahçe havası yaratmanıza yardımcı olur. Ferforje, Beyaz ve Eskitme; Beyaz mobilyalar terasta bahçe havasını yaratmanız için etkili. Ayrıca eskiciden bulabileceğiniz farklı modellerde birkaç sandalyeyi pastel renklerde boyayarak masayla takım yapabilirsiniz.

Sahilde Veya Sahile Yakın Bir Yazlık

Sahilde dingin, huzurlu  kır evi belki de uzak hayal. Ama sahil evi havasını yaşadığınız yerde de yaratabilirsiniz. Bunun için  firma sitesine uğrayın. Beyaz hasır sandalyeleri klasik masada uyumlu hale getirmek mümkün. Beyaz, ham ahşap birkaç fener, çerçeveler, deniz kabuğu aksesuarlar için yeterli olacaktır.

  • Basit ve Etkili; Pencereler ile aynı ölçüde kestirdiğiniz panelleri beyaza boyatarak güneşlik yerine kullanabilir böylelikle sahil evi havasını pekiştirebilirsiniz.
  • Stile Sadık Kalın; Birilerinin beğenmediği, kullanmadığı, sizin için özgün olabilir. Örneğin eski evlerde çıkma pencere kapaklarını kestirip eskitme cila ile yaptırabilirsiniz.  Deniz evi havası yaratmak için dolap kapağı olarak değerlendirebilirsiniz.
  • Denizin renkleri; Masa örtüsü, yastık, diğer ev ürünleri seçimleriniz ince pamuklu, ketenden yana olsun. Renklerde ise deniz mavisi, lacivert, bej, kırmızıları seçebilirsiniz. Ancak ana renkler için her zaman beyaz ve ebru gibi açık renklerde kalın.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Bir yanıt yazın