Gönenç Emlak Konut Fırsatları

Gönenç Emlak Danışmanlık Şirketi

Türkiye sahillerinin önemli turizm ilçesi Marmaris gayrimenkul sektöründe 29 yıldır hizmet veren Gönenç Emlak konut fırsatları devam ediyor açıklaması yapıldı. Yatırımcılara müjdeli haberler veren firma, villa fiyatına koylar, satılık adalar ve uygun fiyatlı konut ile imarlı arsaları elektronik ortamda sunuyor. Elbette sahibinden satılık emlak almak avantajlıdır. En azından komisyon ödemezsiniz. Peki aradığınız özelliklere sahip taşınmaz bulamazsanız ne yapmalısınız? Şüphesiz deneyimli emlak danışmanlık şirketinden profesyonel destek almalısınız.

Emlak Konut Fırsatları

Marmaris ve çevresinde gayrimenkul yatırımı yapmak, konut kredisi koşullarına uygun konut satın almak istiyorsunuz. Bu durumda çok uzun zamanınızı alacak araştırmalar yapmanız gerecek. Bilgi alt yapısını oluşturmak üzere zaman ve emek harcamak, risk almak durumunda kalacaksınız. Fakat; konusunda uzman, deneyimli, bilgi sahibi, birikimi, vizyonu olan firmadan profesyonel destek almanız size kazandıracaktır. Firmanın on iki yaşında sürekli yenilenen resmi sitesi üzerinden https://www.gonencemlak.com.tr aktif sunulmaktadır.

Gayrimenkul Yatırımı

Gönenç Emlakçılık Şirketi, gayrimenkul danışmanlığı konusunda yatırımcıya yönelik çalışmalarını son yıllarda arttırdı. Marmaris çevresinde geçmişte köy, bugün ise mahalle statüsünde bulunan Selimiye, Söğüt, Orhaniye, Turgut, Turunç başta olmak üzere eksenin merkez dışına yöneldiğini belirtti. Çünkü Revizyon İmar Planı, Toprak Kanunu, İmar Barışı, yasa yönetmelik plan uygulamaları bölgede yatırımcıların odaklanmasını sağladı.

Gönenç Emlak Pazarlama

Firma, Datça’dan Fethiye’ye kadar olan sahil şeridinde Merkezi Marmaris emlak piyasası kapsamında hizmet alanında faaliyet sürdürüyor. Ticaret Odası ile ayni yılda kurulan firma Ekonomist Kemal Gönenç öncülüğünde aile şirketi olarak yönetilmektedir. Verilen hizmetin kalitesinin danışmanlık şirketinin değerini belirlediğini ifade eden firma yöneticisi, ayni zamanda al-sat faaliyetine girerek, kendi aile mülklerinin satışını da ilave eden, gayrimenkul pazarlama çalışmasını sürdürüyor.

Marmaris Emlak Haberleri

Güncel kayıtlı ilan, görsel resim gücüyle portföy uzman ekip tarafından yönetilmektedir. Yabancılara mülk satışı konusunda Berlin – Londra – Marmaris bağlantısı, profesyonel firma bağlantısıyla tesis edilen işbirliği aracılığıyla yürütülmektedir. Marmaris gayrimenkul piyasasında satın almak yanı sıra mülkünü değerinde ve hızlı satmak isteyenlerin buluşma adresi niteliğinde, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimizden yararlanmak kazandırır. İstekleriniz ve sorularınız için lütfen bize ulaşınız.

Medya İrtibat: 0532 312 0116 – 0252 4133090

Gönenç Emlak Konut Fırsatları

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Gönenç Emlak Konut Fırsatları”

Bir yanıt yazın