Mülkünüze Değer Katmak

Mülkünüze Değer Katmak

Mülkünüze Değer Katmak Mümkündür

Gayrimenkul sektöründe hızlı çevirme özelliğine sahip aldığınız mülkünüze değer katmak ardından satarak kazanmak, koşulları değerlendirerek sağlamak mümkündür. Şimdi yatırımınızdan en iyi şekilde yararlanma zamanı diye düşünebilirsiniz Gayrimenkul yatırımcıları, kâr getirecek mülkler elde etmek üzere zamanlamaya, müzakere becerilerine, araştırmaya güvenirler. Ancak satın aldığınız mülkün sattığınız mülk olması gerekmez. Küçük mülk yükseltmeleri kendilerine daha sonra bazılarına ödeme yapabilir. Marmaris emlak piyasasında sık izlediğimiz gibi mülkünüze değer katmak, en basitinden küçük dokunuşlarla başlar. Planlanarak sürdürülen yenileme mülkünüze değer katmak açısından isteğinize ulaşmanızı sağlar. 60’lı yılların tavanına yapışan çirkin malzemeden oturma odanızdaki bayat havaya kadar, küçük sorunlar potansiyel alıcıları geri çevirebilir. Kar oranınızı azaltabilir. İlave destekle sorunlu mülkü sıcak satışa dönüştürebilir. Gayrimenkul yatırımı için eğer değer katmak istiyorsanız böylesi yükseltmeleri denemenizi öneriyoruz.

Eski Usullerden Kurtulun

1950’ler ve 1980’ler arasında, ev inşaatçıları tavanları kaplamakta alçı malzemeye güvendiler. “Patlamış mısır tavanları” bilindiği gibi, gürültüyü azalttı, kusurları gizledi. Tavanların bitirilmesini kolaylaştırdı. Patlamış mısır tavanları, bileşenlerinden olan asbest tavan uygulamalarında yasaklandığında inşaat dünyasında gözden düştü. Yine de milyonlarca evde çirkin, potansiyel olarak tehlikeli malzeme var. Tavanda mısırı çıkarmak amacıyla malzemeyi macun bıçağıyla kazımadan önce sprey su şişesiyle ıslatın. Alçı levhalarda kolayca çıkmalıdır. Büyüklüğüne bağlı olarak, her oda yaklaşık bir saat sürmelidir. Asbest kalıntılarını yutmadığınızdan emin olmak amacıyla yüz maskesi takın.

Tavan Vantilatörü Ekleyin

Klima maliyetleri, faturaları artırır, ancak ev sahipleri genellikle düşük maliyet nedeniyle konfordan ödün vermek istemezler. Mülkünüz sıcak yazları yaşayan şehirse, tavan vantilatörleri elektrik maliyetlerini artırmadan konfor sağlayabilir. Bazı çevre dostu fanların çalıştırılmasının saatte onda üç oranı kadar düşük maliyete sahip olduğunu belirtiyor. Tavan vantilatörü kurulumu, temel kablolama deneyimi olanlara makul iştir. Konuya ilişkin adım adım kılavuz sunan, her fan, kurulum talimatlarıyla birlikte gelir.

Ebeveyn Yatak Odası Boya

Yeni tek kat boya ile her şey daha iyi görünüyor. Ev paletleri, yeni kat fırçalayarak mülk değerlerini artırabilir. Araştırmaya göre ortalama iç boya ile onarım işinin ortalama 5.000-TL olduğunu, ancak ev fiyatına ortalama 15.000-TL ilave değer artırdığını ortaya koydu. Mülkü çevirerek hemen para kazanmaya çalışıyorsanız, yeni boya işi cebinize para koymanın kesin yoludur.

Hızlı Düzeltmeler için Finansal İpucu

Bilgili mülk yöneticileri, nakit geri ödemeli kredi kartıyla ödeme yaparak düzeltmelerin avantajlarını ikiye katlayabilir. Akıllıca alışveriş yapmak daima sizi istediğiniz başarının gerçekleşmesini sağlayacaktır. Mülkünüzde para harcarken bile para kazanabilirsiniz.

İrtibat: 0532 312 01 16

Mülkünüze değer katmak

3 Replies to “Mülkünüze Değer Katmak”

Comments are closed.