Yatırımcılar Treni Kaçırdı Mı?

Yatırımcılar

Yatırımcılar Fırsatları Kolluyor

Muğla Marmaris çevresinde 29 yıl önce gayrimenkul yatırımı yapanlar inanması güç karlar elde ettiği Gönenç Emlak Şirketi tarafından açıklandı. Fiyatlar bir dönem geometrik katlama ile artarak yükseldi. 1997 yılı top noktasına erişildi. Örneğin 1992 yılında 5.000m2 imarsız araziyi 10.000-$ fiyatla alanlar, 2019 yılında 1.000.000-$ değerinde gayrimenkul sahibi oldu. 60.000-DM fiyata alınan 25m2 iş yeri, günümüzde, 40-60.000-$ yıllık kira alıyor. 2019 yılına göre bu tren kaçtı. Şimdi, fırsatlar izlenmeli. Peki yatırım fırsatı var mı? Bu konuyu merak edenler için kaynak siteye ulaşmak için buradan Satılıklar linkine lütfen tıklayınız.

Marmaris Emlak Yatırımı

İnsanlar birikimlerini bazı yatırım unsurlarında değerlendirir. Yatırım unsurları herkese göre değişmektedir. Kimi insan altın alarak birikimlerini değerlendirmekte kimi kişiler döviz yatırımı yapmaktadır. Kimi insanlar parasını borsa da değerlendirmek ister. Bazıları ise yatırımlarını emlak sektöründe değerlendirmektedir. Yatırımların her birisi kendisine göre birtakım getiriler sağlamaktadır. Kimi zaman altın yatırımı oldukça fazla kazanç sağlarken kimi zaman borsa daha fazla kazandırır. Bazen döviz fazla kazanç sağlarken bazen konut alım satımı daha çok gelir getirebilmektedir.
Yatırım çeşitleri arasında modası hiç geçmeyen yatırım muhakkak ki konut yatırımlarıdır. insanlar başını sokacak eve ihtiyaç duymaları nedeniyle asla modası geçmeyecek yatırımdır. Her zaman Marmaris emlak konut yatırımları değerini korumaktadır. Bazı zamanlarda ise tüm diğer yatırımlardan daha fazla kazandırdığı olmaktadır.

Kıyı Bölgelerinde Emlak Yatırımı

Satılık ev almak isteyen yatırımcıların en fazla rağbet gösterdikleri bölge kıyı bölgeleridir. Bu bölgelere rağbetin yüksek olmasının sebebi oldukça fazla turist gelmesi sebebi iledir. Fazla turistin olması konutların hızla değerlenmesi demektir. Yatırım yaparak emlak alanlar diğer bölgelere nazaran daha fazla kazanç sağlayabilir. Kıyı bölgeleri içerisinde, kıyaslama yapmak gerekir ise Marmaris bu tarz yerler açısından en fazla prim yapan turistik ilçedir. Buralarda yapılan emlak yatırımı diğer kıyı bölgelerinde alınan emlak ile kıyaslandığında çok fazla getirisi olduğu izlenir. Getiri hem konut fiyatlarının yükselmesi hem de kira gelirlerdir.

İş Yeri Alımı

Gayrimenkul yatırımları arasında en fazla kazanç sağlayan yatırımlardan birisi de iş yeri olarak kullanılmak üzere satılan dükkanlardır. Yerli ve yabancı turistin gelmesi ile esnafların satışları oldukça yüksek olmaktadır. Satışların yüksek olması, müşteri potansiyelinin fazla olması anlamına gelir. iş yerlerinin değeri oldukça yükselir. Değerin yükselmesi ile yatırımcılar kazançlı çıkmaktadır. Doğru orantılı bu sebepler dolayısı ile emlak yatırımları arasında iş yeri yatırımı tercih edilen yatırım olarak talep görmektedir. Bizden söylemesi fırsatlar tüm zamanlarda vardır.

İrtibat : 0532 312 01 16

Yatırımcılar Treni Kaçırdı Mı?

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Yatırımcılar Treni Kaçırdı Mı?”

Comments are closed.