Yatırımcının Altın Kuralları

Kazançlı Yatırımı Yapmak

Gönenç Emlak Şirketi tarafından yatırımcının altın kuralları hakkında açıklama yapılarak gayrimenkul yatırımının kazandıran yatırım aracı olduğu açıklandı. Toprak değer kaybetmez sözü yatırımcısına doğru tercihle önemli kazanç sağlayabilecek yatırım aracı olarak görülür. Nitekim, toprak yatırımında üzerinde durulan bazı hususlarda yatırımda elinizi güçlendirebilir. Kar elde etmek için sizlere fırsat sunabilir. Zaten deneyimli yatırımcılar fırsatları takip eder. Muğla çevresi özellikle Selimiye satılık arazi ve Selimiye satılık arsalar yatırımcılar için revaçtadır./p>

Kazançlı Toprak Yatırımının Onbir Sırrı Nedir?

Hangi noktalara dikkat edersek toprak yatırımından kazançlı çıkabiliriz? İşte bu noktada sizlerle paylaşacağımız önemli bilgiler bu yatırımdaki şansınızı arttırabilir. Yapılacak doğru yatırımla kazançlar sağlamak mümkündür. Toprak yatırımı ile kazanç sağlamanın Onbir sırrını açıklayalım.

 

Yatırımcının Altın Kuralları ve Yararları

1 – Yatırım Danışmanından Destek Alınız
Toprak yatırımı ile kazanç sağlamanın özellikle yatırıma yeni atılan yatırımcılar için uzman danışman işbirliği gerektirir. Eğer konusunda uzman yatırımcıdan profesyonel destek almak kazandırır. Zaten yatırım yapmanın ilk adımını böylece atmış olursunuz. Piyasa değerinin altında fiyattan toprak almak kazanç sağlar. Satarken değil alırken kazanmak girişimin ana doğrusudur.

2 – Doğru Fiyattan Alım Yapmayı Unutmayın
Satın alacağınız toprak eğer gerçekten makul fiyat ise güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Önemli olan uygun fiyatın getirdiği risk faktörleri nelerdir?  Çünkü ucuz etin yahnisi yavan olur mantığıyla hareket ederek neden uygun olduğu araştırılmalıdır. Risk faktörleri var ise açığa çıkarmak gerekir. Zira, makul fiyata aldığınız toprak elinizde kalabilir. Beklentileriniz yanıtsız kalabilir.

3 – Şehrin Gelişen Akışını Takip Etmek Önemlidir
Şehrin gelişen akışını takip etmek önemlidir. Gelişen akışı takip ederek yatırımda bulunabilirsiniz.

4 – İmar Planlarını Okumayı İhmal Etmeyin
İmar planlarını incelediğiniz taktirde karlı, geleceğe yönelik kazançlı yatırım yapmanıza engel yoktur. Planlamayı doğru yaptığınızda çok ciddi kar yapabilirsiniz. Ancak, araştırmak, analiz etmek, değerlendirmek, en önemlisi bilgi alt yapısını ciddi çalışmayla inşaa etmeniz gerekir.

5 – Sabrın Sonu Selamettir
Sabır yatırımcıların en büyü silahıdır. Toprak yatırımı için acele etmemek, planlama, araştırma sonrası alış yapmak çok önemli kuraldır.

6 – Planlarınızı Üç Zaman Diliminde Değerlendirin
Toprak yatırımı yapmanın yollarından birisi iyi planlama ile yatırımda bulunmaktır. Zamanı planlamak iyi yönetmeniz gereklidir. Kısa, orta, uzun vadede dağılan yatırımlar sizlere kazanç sağlar. Yatırımı üç vadeye bölerek, kısa orta uzun vadedeli yatırımda bulunmayı tercih etmelisiniz.

7 – Merkez Olsun Diye Diretmeyiniz
Merkeze yakın konumda yapılan yatırımlar sizlere daha düşük fiyatla daha çok kazanç sağlar. Merkezde ısrarcı olmak istenilen fiyattan alım yapmanıza engel olabilir.

8 – Bölge Gelişim Planlarına Dikkat Ediniz
Ürününüze değer katacak en etkili unsurlardan birisinin bölge gelişim planı olduğunu vurgulayalım. Kamu ve Belediye İmar Planlarının önemle izlenmesi faydalıdır.

9 – Satış Zamanınızı Doğru Planlayınız
Doğruyatırımı yapmanın sırlarından biri sabırdır. Sabır ederek uygun fiyatla doğru toprak alımı yaptıktan sonra planı iyi yaparak, beklediğiniz fiyatla malınızı satabilirsiniz.

10 – Resmi İşlemlerde Dikkatli Olunuz
Resmi işlemler yatırımın en önemli hususlarından birisidir. Böylece zarara uğramamak amacıyla resmi işlemlerde dikkatli olmak gerekir.

11 – Çevresindeki Toprakların Fiyatlarıyla Kıyaslama Yapınız
Yatırımda bulunmak amacıyla satın almayı düşündüğünüz toprağın bölgesinde fiyat rayiçlerini bilmek yatırımcıyı zarara uğramaktan koruyacaktır.

Marmaris Emlak

DMCA.com Protection Status

 

One Reply to “Yatırımcının Altın Kuralları”

Comments are closed.