Marmaris Kiralık Daireler

Kiralık Daireler Revaçta

Gönenç Emlak Şirketi gayrimenkul piyasasına sunulan konut ilanı hakkında açıklamalar yaparak Marmaris kiralık daireler revaçta bilgisini verdi. Salgın Covit-19 etkisinde olan yeni normalde toparlanmaya başlayan piyasada konut bulmak oldukça güçleşti. 80 metrekare kullanım alanına sahip dairelerde aylık tutarı 2.000-TL fiyat etiketi gösteriyor. Birinci el ayni büyüklükte konutlarda ise fiyat 3.500-TL seviyelerinde. Fiyatları verdik ancak senek fazla yok. Bu nedenle mevki olarak ve bütçenize uygun evler için bölgede 29 yıldır hizmet veren şirket hızlı karar vermelisiniz uyarısında bulundu. Çünkü “Ben bir düşüneyim siz dönerim” dediğiniz dairenin bir saat sonra verildiğini öğrenmek profesyonelleri şaşırtmıyor.

Kiralık Ev Fırsatı

İşte bir örnek konut. Şirket piyasaya fırsat olarak yeni kiralık daire ilanını izleyicileriyle paylaştı. Ardından devam eden telefon trafiği başladı. Özellikleri dikkat çeken ev, plaja sadece 150 metre mesafede. Geniş teras balkonu ve bu daireye özel bahçesi var. Taksi durağı, okul, marketler, pazar yeri, banka şubeleri elinizin altında denilecek mesafede yakın. Konut tadilatla tamamen yenilendi. Üç adet yatak odası, kapalı mutfak, iki adet banyo ve tuvalet, geniş hol ibaret 140 metrekare net, brüt 185 metrekare kullanım alanına sahiptir. Evin elektrik sistemi yenilenmiş, tavan aydınlatma, priz ve anahtarlar değiştirilmiştir. Kartonpiyer yapılarak yeni perde rayları montajları tamamlanmıştır. Banyoda elektrikli şofben ve mutfakta yeni aspiratör takılarak faal hale getirilmiştir. İç kapılar birinci sınıf ithal ahşap malzemeden yapılmıştır. Pencere sistemleri ve dış kapılar alüminyum yapılarak tümü için sinek teli ve ön cepheye çıkış kapısına akordeon tipi ilave sineklik kapı yapılmıştır.

Bu Evi Nasıl Kiralarım?

Gönenç Emlak Şirketi ilgilenenlerin randevu alması gerektiğini belirtti. Şirketin resmi sitesi gonencemlak.com.tr ilanı 719 numaralı ilan ana sayfasından yayınlıyor. Öncelikle ilan hakkında bilgi almak detayları öğrenmek yararlı olacaktır. Ayrıca ilanın video görüntüsünü izlemek isterseniz buradan kiralık daire linkinden tıklayarak ulaşabilirsiniz. Detaylı içerik, fotoğraflar ve video görsel desteğiyle sunulan bilgi incelendikten sonra randevu alınabilir. İsterseniz firma yetkilisiyle görüşme yaparak öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz. Yer gösterme işleminden sonra teklif verebilir veya mülk sahibiyle görüşmeniz tarafımızdan sağlanır. Anlaşma durumunda firma ofisinde sözleşme tanzim düzenlenerek konut anahtarı teslim edilir.

İrtibat : 0532 312 01 16 

One Reply to “Marmaris Kiralık Daireler”

Comments are closed.