Marmariste Satılık Villa

Satılık Villa

Marmariste Satılık  Villa Fiyatları

Muğla Marmaris Gönenç Emlak Şirketi Marmariste satılık villa satışlarının tüm zamanların önemli gayrimenkul değeri yanında yatırım özelliği taşıdığını açıkladı. Öncelikle elit kesimin ilgilendiği satılık villa almanın Marmaris gayrimenkul piyasasında önemli fiyatı olduğunu belirtelim. Metraj, kalite ile mevkinin fiyatı belirlediğini söyleyerek, başlangıç fiyat seviyelerinin bile oldukça yüksek olduğunu söyleyelim. Şirket portföyünden 2.000.000-€ seviyesinde ve yaklaşık 7 Milyon-TL itibaren fiyat etiketi taşıyan Marmariste satılık villa fiyatları ile pazarlandığını duyuralım. Ancak, metrekare, mevki, kalite gibi unsurların fiyatlar üzerinde doğrudan etkisinin bulunduğunu belirtelim.

Satılık Villa Talepleri

Marmariste satılık villa almak müstakil ev almak gibi hassasiyet gösterilmesi gereken karardır. Ev alırken dikkat etmeniz gereken her şeyi ayni zamanda müstakil ev alımında uygulamanız gerekmektedir. Dikkat ettiğiniz konular her ne kadar tercihe, beğeniye dayalı olsa da emlak alırken unutmamız gerekenlerin başında gelen, ömrünüzü geçireceğiniz sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanıdır. Marmaris her geçen gün emlak sektöründe hızlı yükselişini sürdürüyor. Gerek yazlık, gerekse sürekli oturmak üzere tercih edilen kohezyon özellik içeren bölgemiz haline geliyor.

İmarlı Villa Parselleri

Özellikle emeklilik sonrası geniş aileye sahip olanlar, maddi geliri itibari ile orta sınıf seviyede olanlar gayrimenkul yatırımı yapmayı tercih ediyorlar.  Muğla ve Marmaris bölgesinde 1994 yılından beri profesyonel hizmet veren firma Marmaris Emlak piyasasında deneyilidir. Hayalinizdeki yazlık villayı sizin istekleriniz, hayalleriniz doğrultusunda sizinle buluşturabilir. Firma ile elektronik ortamda irtibata geçmeniz mümkündür. Marmaris Emlak sektöründe sizin  alacağınız müstakil ev,  alıken ne gibi hususlara dilkat etmemiz gerektiğini satırbaşı uyarılarla açıklayalım

Dikkat Etmeliyiz

  • Alacağınız villanın konforu çok önemli. Eğer konforlu değilse o villada yazınızı geçirmek istemezsiniz.
  • Yazlık villalarda en çok yaşanan sorunlardan biri de haşere sorunudur. Bu tarz evlere sürekli ilaçlama yapılmalıdır. Yazlık konut alırken belirtilen hususları dikkate almanız yararınıza olacaktır.
  •  Evin tesisatlarının sağlamlığı, kalitesi çok önemlidir.
  • Aldığınız villanın dekorasyon zevkinize uygunluğuna mutlaka bakınız.
  • Etrafınızdaki komşularınızın sosyal kültürel konumuna dikkat etmek gereklidir. Yazlık evler genelde tatil amaçlıdır.  Rahat, huzurlu bir yaşam geçireceğiniz çok önemli yerdir.
  • Mümkünse denize yakın olmalı. Ferahlamak istediğinizde kendinizi serin sulara atmalısınız.
  • Genelde aile yaşamı nedeniyle tercih edilir. Seçeceğiniz yer aile gruplarından oluşmalıdır.
  • Taşınmazın yaz etkinlikleri olan yerlere de yakın olmalı. Akşamları bu etkinliklere katılarak zamanınızı değerlendire bilirsiniz.
  • Şehir hayatından uzaklaşırken aldığınız villanın havasının temiz olmasına özen gösterin
  • Satın alacağınız taşınmazı ulaşım konumunu düşünerek belirleyin. Şehir merkezine yakın olmasına özen gösterin. Her türlü acil durumda veya ihtiyaçlar için ulaşım kolaylığı önemlidir..
  • Kendi zevkiniz yanında mutlaka ailenizin isteklerini ve ihtiyaçlarını önemsediğinizi göstermeyi ihmal etmeyiniz..

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

Marmariste Satılık Villa

One Reply to “Marmariste Satılık Villa”

Bir yanıt yazın