Muğla Marmariste Kiralık Ev Bulmak

Marmaris Kiralık Ev Piyasası

Gönenç Emlakçılık Şirketi Muğla Marmariste kiralık ev bulmak güçleşti ve fiyatların  yükselmesi yerel gayrimenkul sektöründe sıkıntı nedeni oldu açıklaması yaptı. Önümüzdeki gelecekte, arz daralmasına karşın talebin sürekli artması nedeniyle, kiralık konut fiyatlarında gerileme olmayacak. İnşaat maliyetlerinde arsa payı girdisinin yüksek maliyeti önemli sorun. Marmaris satılık konut fiyatları artışının maliyetlerdeki yükselme nedeni olması konusunda herhangi düzelme öngörülmüyor. Zaten parsel kalmadığından kentsel dönüşüm konut stok artışında cılız katkı yapıyot. Konut arzındaki daralma satış ve kiralama fiyatlarına zirve yaptırıyor.

Kiralık Ev Bulmak

Marmaris ve çevresinde ev sahibi olmak isteyen ya da işi gereği bu bölge içerisine taşınması gerektiğinden dolayı kiralık ev bulmak konusunda gereken kişilere kötü haber gelmek üzere. Çünkü kiralık konut bulmak zorlaşıyor, insanlar artık bölge içerisinde istedikleri fiyata uygun olan evleri alma ya da kiralama konusunda zorluklar yaşıyor. Gayrimenkul sektörü içerisinde kendisine yer bulan firmaların başında gelen Gönenç Emlakçılık şirketi size bu konuda rehberlik etmektedir.

Konut Kiralama

Bildiğiniz gibi bölgemiz genel olarak en sık şekilde yaz dönemleri içerisinde kalabalık hale geliyordu. Çünkü yazın ülke içerisinde gidilebilecek, aynı zamanda tatil yapılabilecek yer olarak akla şirin turizm ilçemiz geliyor. Bundan dolayı da insanların bu aylar içerisinde yapmış olduğu akın sebebiyle, yaz ayları içerisinde turistik kıyı kasabamızda kiralık ev bulmak zor hale geliyordu. Fakat son zamanlarda gelinen son nokta, artık yaz kış demeden bölge içerisinde ki evlerin fiyat artışları nedeniyle insanların Merkezde, çevresinde konut kiralamasını çok daha zor hale getirdi. Yapılan araştırmalara göre geçen sene en fazla ev satışı yapılan, aynı zamanda insanların her ne olursa olsun özellikle de yaz ayları içerisinde vazgeçemiyor olduğu yerlerin başında yine ilçemizin gelmesidir.

Konut Fırsatları

Yerel haber siteleri üzerinden yapılan araştırmalar, paylaşılan yazılarda ise bu sene içerisinde çok daha fazla yatırımın artacağını, bundan dolayı da bölgemizde bulunan ev fiyatlarının daha fazla artış içerisinde bulunacağı paylaşılmıştır. Buradan da çıkarılacak olan sonuç gibi insanların artık eğer konut kiralama düşünceleri bulunuyorsa, ellerini çabuk tutması gerekiyor. Çünkü daha fazla fiyat artışı beklenen kiralık ev fiyatları sizlerin hayallerini ya da isteklerini gerçekleşmesi güç hale getirebilir. Siz de elinizi çabuk tutunuz, Marmaris kiralık evler ya da satılık evlerin sahibi olabilmek için öncelikle gayrimenkul firmalarıyla irtibat kurunuz, gerekli olan bütün girişimleri yapın. Aksi halde zaman ilerledikçe isteklerinizden çok daha fazla uzaklaşma yaşayabilirsiniz.

Arabuluculuk Sistemi

Konut sahipleri kiracı profilini iyice araştırmak, seçimlerinde  özenli olma davranışı gösteriyor. Herhangi anlaşmazlıkta hukuki sürecin başlaması için yeni yasa gereği arabulucu uygulaması girişimi şart. Eğer anlaşma sağlanamaz ise yargı yoluna gidiliyor. Ancak, alacak davası, tahliye talebi, haciz işlemi gibi aylarca devam eden yargı süreci tedirginlik nedeni. İyi hazırlanmamış sözleşme nedeniyle 15-16 ay sonra sonuçlanan davalar var. Geçen yıldan beri başlayan yıllık peşin kiralama gündemde. Bankadan ihtiyaç kredisi çekerek kira peşin ödesin. Her ay kira öder gibi bankaya borç ödesin. İsterse ödemesin. Bu modelde onların sorunu olur diyen kiraya verenlerin sayısı artıyor. Yeni moda ise günlük kiralık konut sistemi uygulaması. Hızla yaygınlaşıyor. Bizden söylemesi.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

Kiralık Ev Bulmak

One Reply to “Muğla Marmariste Kiralık Ev Bulmak”

Bir yanıt yazın