Nereden ev alsam?

Gönenç Emlakçılık Şirketi Marmariste satılık konut piyasasında önemli fırsatların olduğunu fakat nereden ev alsam sorusunu araştırmak gerektiğini açıkladı. İmkanı olup da konut aramaya zamanı olmayan çok kişi vardır. Genellikle elektronik ortamda satılık konut ilanları takip edilir. Piyasada medyadan duyulan dolandırılık haberleri nedeniyle güven sorunu vardır. Makul fiyatlı isteklerine uygun  konut satın alma hayali bu gibi nedenlerle uzar da uzar.

Konut Yatırımı

Öncelikle alacağınız eve uzun vadeli yatırım olarak görün. Yani hemen yarın alacağınız bir konut olmamalı ki sizi de zora sokmamalı. Bu sayede sizde evi hem rahat bir şekilde alabilir hem de zamanı geldiğin de rahatlıkla yaşamanız mümkün olsun. Örneğin kredi başvurusu yaptınız, satın alma işlemlerini başlattınız. Örneğin satılık konut için gayrimenkul danışmanına başvurdunuz, Marmariste satılık daire almaya karar verdiniz. Aldığınız kredi ile evi satın aldınız ve sonrası? İşte kredi alırken ödeme kısmı hemen hemen herkesi zorlamıştır.

Aslında Kolayı Olacaktır. Peki Nasıl?

Ödeme yaparken zaten bankalar belli bir ücret talep ederler, siz bu ücreti maaşlarınızdan verirseniz siz sıkıntıya girersiniz. Aksine, aldığınız evi kışları kiralık olarak kiralayın. Hatta imkanınız var ise eşya ile donatın ve sonra kiralayın. Bu sayede daha fazla gelir elde edeceksiniz. Kredinizi de zamanından önce ödeme fırsatı bulacaksınız. Her yazları da rahat bir şekilde tatilinizi de yapmış olacaksınız. Bizim önerimiz, alacağınız evin yazlık tarzı olmalıdır. Sebebi, hem yazları tatil sıkıntınız olmaması için, hem de rahatlıkla emekliliğinizi düşünmemeniz için güzel bir fırsat olacaktır. Alacağınız evi mutlaka turistik yerlerden almaya özen gösterin, kiralamanız daha kolay olacaktır.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Bir yanıt yazın