Marmaris Kiralık Konutlar

Gönenç Emlak Şirketi Marmaris kiralık yazlık ev bulmak için konut piyasasında arz daralması nedeniyle ciddi sorunların yaşandığını açıkladı. Son yıllarda, inşaat yapılacak nerede ise parsel kalmadı. Kentsel dönüşüm kapsamında ilk dönemde iki katlı eski ev yıkılarak üç veya dört hatta beş katlı apartman yapılarak konut arzına katkı sağlanıyordu. Bu gün o da bitti. Artık, yıkılan üç katlı evin yerine aynısı yapılıyor. Elbette iyi yapılıyor. Doğal afete karşı koruma sağlanıyor. Ana nedeni de zaten bu. Fakat konut arzına katkısı sıfırlandı. Bir koyundan bir post çıkar özdeyişi gibi, Marmaris piyasasında durum budur.

Kiralık Yazlık

Yeni ilave olacak konut olmayınca arz sabit, talep ise artıyor. Sonuç kiralık yazlık ev ve yıllık kiralanan konut fiyatları sürekli yükseliyor. Mevduat faizi veya enflasyon oranı üzerinde fiyat artışı görülüyor. Marmaris Emlak sektöründe günlük kiralık ev veren aileler var. 350 ve 1.000-TL aralığında alıcı bulunuyor. Villa ve rezidans fiyatları otellerin kral dairesi fiyatları seviyesinde olduğunu duyuyoruz. 26 yıl bölgede hizmet veren firma olarak kiralık yazlık ev tek tük gelirse sunuyoruz. Tavsiyemiz iyi plan yapmak için emlak danışmanı değil turizm acentelerini tercih ederek bütçenize ve isteklerinize uygun tatil paketi bulursanız değerlendirmenizdir.

Yeni Normal Her Alanda

Salgın hastalık nedeniyle açılan yaralar zaman içinde sarılacak. Ekonomik toparlanma özellikle sosyal yaşamın giderek canlanmasıyla rayına oturarak yeni normal güçlenecek. Sektörler içinde geçen yıl önemli başarılara imza atan Turizm birçok sorunla uğraşıyor. Sosyal mesafe kuralı uygulaması turizmcinin başını ağrıtıyor. Yeni davranış geliştirmek zorunlu oldu. Oteller hazırlanan yönergelere uymak ve konukları ağırlamak için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Plajda ve havuzda kapasitenin yarısı kullanılacak. Yemek salonlarında masalar arasında gereken mesafe korunacak. Oldukça önemli diğer etmen açık büfe, her şey dahil sistemi değişecek. Kapasitenin eksik kullanılması fiyatlara şüphesiz yansıyacaktır. Geçmiş yıllardaki, kredi kartına 6-9 taksit her şey içinde fiyatları mümkün değil. Küçük tesisler, butik oteller daha şanslı gibi görünüyor.

Tatil Planı ve Yazlık Ev Kiralama

Merkez ve çevresi apart oteller, pansiyonlar ve butik otel, kiralık köy evi, yazlık evler tatilcileri ağırlamaya başlamak üzere hazırlık içindeler. Selimiye, Söğüt, Orhaniye, Hisarönü, Turgut, zaten dar kapasiteye sahip. Salgın öncesi dönemlerde dahi yer bulma konusunda sıkıntı yaşıyordu. Talep yüksekliği nedeniyle zaten ucuz konaklama sağlanamıyordu. Bu sezonda ne olacağını birlikte izleyeceğiz. Kiralık yazlık ev konusunda ise kış aylarında kiralama yapıldığı için konut bulmak çok zor. Ocak-Şubat aylarında genellikle yıllık veya sezonluk peşin ödemeyle yazlıklar kiralanıyor. Bölgemizde ise beş yıldız seviyesinden apart otellere kadar muhtelif seçenekler sunuyor. Rezervasyonlar başladı. Birçok acente sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evden ofis kapsamında hizmet veriyor. İlçemiz maalesef pansiyon dönemini tamamen kapattı. Pansiyonlar, moteller, apart oteller rezidans oldu ya da apartman. Kiralık daire ise bul bulabilirsen. Demek ki, tatilcilerin mevcut koşulları değerlendirerek iyi plan yapmaları gerekiyor. Hatta bu yıl hayallerini ertelemek zorunda kalabilirler.

MARMARİS-HABER. COM 

Kiralık Yazlık Ev

One Reply to “Kiralık Yazlık Ev”

Comments are closed.